TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Joure

Over Joure

In het zuiden van de provincie Friesland ligt het dorp Joure.

Dagje uit in Joure

Joure is onlosmakelijk verbonden met Douwe Egberts. De vader van Douwe Egberts, Egbert Douwes, begon in 1753 de winkel die uitgroeide tot het bekende koffiemerk. U kunt in Joure ook van de mooie natuur genieten, bijvoorbeeld in het Park Heremastate of een van de natuurgebieden in de omgeving.

Uiteraard kunt u ook in Joure van en op het water genieten. U kunt met uw eigen boot aanmeren in de haven van Joure, of een zeilboot, kano of motorboot huren. Het is zonde om na een dag weer naar huis te gaan, blijf dus lekker eten in een van de vele restaurants en eetcafés. Zoek daarna een zacht bed op in een van de hotels, appartementen of bed&breakfasts in Joure.

Evenementen in Joure

Iedere vierde donderdag van september is het jaarmarkt in Joure. Deze markt is de langst lopende ter wereld. Sinds 1482 wordt de markt georganiseerd, met tegenwoordig een paardenveiling, een landbouwtentoonstelling en een kermis.

Goedkoop tanken in Joure

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Joure met korting bij tankstation BP Slump Oil Joure aan de Geert Knolweg. Hier tankt u diesel, lpg en benzine met korting. Het tankstation is iedere dag van de week geopend tot 21.00 uur.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations