Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Kampen

Over Kampen

Als grootste stad in de Kop van Overijssel is Kampen een van de oudste Hanzesteden aan de IJssel. Kampen kent een rijke geschiedenis als één van de machtigste handelssteden van de Lage Landen. Kampen domineerde lange tijd de tabaksindustrie en speelde een belangrijke rol in de productie van pannen en ander keukengerei. De rijkdom is nog steeds te zien in de architectuur van de stad.

Bezienswaardigheden in Kampen

Kampen heeft een beschermd stadsgezicht en een groot aantal historische monumenten zijn nog in tact. Denk bijvoorbeeld aan de Koornmarktspoort met zijn karakteristieke torens, de Nieuwe Toren met een carillon uit de 17e eeuw en de Onze Lieve-Vrouw kerk, ook wel de Buitenkerk genoemd. Ook het voormalige stadhuis van Kampen is zeer de moeite waard. Sinds 2009 is hier ook het Stedelijk Museum van Kampen gevestigd.

Evenementen in Kampen

Rond de feestdagen is het in Kampen tijd voor Kerst in Oud Kampen. In het centrum zijn kraampjes te vinden, maar vooral veel straattheater. Een ander jaarlijks terugkerend evenement zijn de Kamper Ui(t)dagen, genoemd naar de Kamper ui: een reeks van volksverhalen waarin de Kampenaren spottend als dom worden neergezet. Tijdens de Ui(t)dagen is er een grote braderie en veel livemuziek.

Goedkoop tanken in Kampen

U kunt met korting tanken in Kampen bij de volgende tankstations:

A
Europa-allee 4
8265VB KAMPEN
B
Installatieweg 7 a
8263BS KAMPEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof