Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Kessel

Over Kessel

Kessel is een dorp in de Limburgse gemeente Peel en Maas. Het dorp telt ongeveer 5.000 inwoners en grenst aan de Heldense Bossen.

Dagje uit in Kessel

Van Kasteel Keverberg in Kessel rest tegenwoordig alleen nog de oude ringburcht aangezien het hoofdgebouw ernstig beschadigd werd tijdens de Tweede Wereldoorlog. In de jaren 50 is daarom besloten om de burcht niet te restaureren, maar te consolideren. Nu de overblijfselen van de burcht verstevigd zijn wordt het kasteel nog regelmatig gebruikt. In augustus en september wordt het gebruikt als openluchttheater en in oktober en november wordt het omgebouwd tot spookkasteel. Dit maakt de burcht uitermate geschikt voor een uitje met kinderen.

Het is ook zeer de moeite waard om een historische stadswandeling te maken door Kessel. Het is een van de oudste dorpen aan de Maas en heeft een rijke geschiedenis. Loop bijvoorbeeld eens de route Dorpsommetje Kessel. Deze wandelroute leidt u onder andere langs fraaie villa’s, de veerpont en het historische marktplein met zijn heerlijke terrasjes.

Goedkoop tanken in Kessel

Er zijn geen deelnemende tankstations in Kessel waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof