Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Kesteren

Over Kesteren

Kesteren is een dorp in het westen van de provincie Gelderland. Er wonen ongeveer 5.000 mensen in Kesteren.

Waarschijnlijk komt de naar Kesteren van het Romeinse woord castra, wat legerplaats betekent. Ten westen van Kesteren heeft zo’n Romeinse legerplaats gelegen. Rond 1300 werden in de regio dijken aangelegd. Hierdoor werd het makkelijker om het gebied te bewonen en landbouw te bedrijven. Kesteren is ook nu voornamelijk op de agrarische sector gericht, en dan met name op de fruitteelt.

Dagje uit in Kesteren

Natuurliefhebbers kunnen zich in de omgeving van Kesteren prima vermaken. Het prachtige rivierenlandschap biedt mooie vergezichten, kronkelende dijken en monumenten. Ontdek de natuur op de fiets of te voet, door gebruik te maken van een van de uitgezette routes. Zoekt u een originele plek om te overnachten? Boek dan eens een nachtje in Pipowagen Mamaloe. Ook boerderij Den Ouden Dam biedt u een gezellige overnachtingsplaats in het sfeervolle Kesteren.

Het station in Kesteren is een rijksmonument. In 1882 werd het station geopend. Het is een van de weinige vorkstations in Nederland. Het station staat in de ‘oksel’ van de splitsing van twee spoorlijnen. Door verlies van een van de lijnen, is Kesteren tegenwoordig een gewoon station.

Parkeren in Kesteren

Kesteren en omgeving zijn prima met de auto bereikbaar. De rijksweg A15 en de provinciale wegen N233, N323 en N320 doorkruisen het gebied. In Kesteren is voldoende parkeergelegenheid waar u gratis gebruik van kunt maken.

Goedkoop tanken in Kesteren

Er zijn geen deelnemende tankstations in Kesteren waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof