TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Klundert

Over Klundert

Klundert is een vestigingsstadje dat tegenwoordig onder de gemeente Moerdijk valt. De stad in het westen van Noord-Brabant heeft ongeveer 6.000 inwoners.

Bezienswaardigheden in Klundert

Het Klundertse stadhuis is gebouwd in 1621 en is een prachtig onderhouden renaissance stadhuis. De witte luiken met blauw-geel patroon vallen meteen op als u op het stadhuis af loopt. De buitenkant van dit stadhuis met trapgevels is in de loop der eeuwen vrijwel gelijk gebleven, maar aan de inrichting is veel veranderd.

Als u liever een combinatie van historische bouwwerken en natuur bekijkt, breng dan eens een bezoekje aan de vestigingswerken van Klundert. Deze zijn in de jaren zeventig volledig gerestaureerd en verkeren tegenwoordig in uitstekende staat. Het gebied rondom Klundert staat al decennia lang bekend om de vlas- en suikerbietteelt. Het nationaal Vlasserij en Suikermuseum is daarom volledig op de geschiedenis van deze industrie gericht. Het museum bestaat uit twee expositieruimtes, de Vlasserij en Suiker. De rondleiding is bij de entreeprijs inbegrepen.

Evenementen in Klundert

Ieder voorjaar is er op het stadhuisplein in Klundert een groot koren- en bierfestival genaamd Klundert Glundert. Dit festival bestaat uit een middag vol muziek en gezelligheid en wordt georganiseerd door het Westhoeks Mannenkoor uit Klundert.

Goedkoop tanken in Klundert

In Klundert kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting bij Jora Klundert aan de Oliemolenstraat.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations