Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Knegsel

Over Knegsel

Knegsel valt sinds 1997 onder de Noord-Brabantse gemeente Eersel. Deze gemeente heeft ongeveer 18.000 inwoners waarvan er minder dan 3.000 in Knegsel wonen.

Bezienswaardigheden in Knegsel

Een van de opvallendste kenmerken van Knegsel is dat het wordt omgeven door grafheuvels en urnenvelden. Dit maakt een wandeling om het dorp heen een interessante bezigheid. U kunt ten noorden van Knegsel een volledig gereconstrueerde grafheuvel bezichtigen. Ten westen van Knegsel staat tegenover het tankstation een Mariakapelletje dat een schenking was uit dankbaarheid voor de bescherming tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Houdt u van geschiedenis? Bezoek dan in het nabijgelegen Eersel het streekmuseum de Acht Zaligheden. Dit museum geeft een goed beeld van het leven in de Kempen in de periode 1850-1950. Op het terrein is ook een imker aanwezig.

Evenementen in Knegsel

De Zomermarkt in Knegsel werd voorheen op Hemelvaartsdag gehouden, maar sinds 2013 vindt het  in een iets zonnigere periode plaats, namelijk in juni. Op deze markt vindt u niet alleen een ruim aanbod aan kraampjes maar ook een speelgoedbeurs voor kinderen. En als ze even genoeg hebben van het stilzitten achter een kraampje, kunnen ze hun energie kwijt op een van de twee enorme luchtkussens.

Op de markt worden ook veel demonstraties gegeven. U kunt tijdens de hondendemonstratie bijvoorbeeld zien hoe slim border collies eigenlijk zijn. Na afloop mogen kinderen onder begeleiding het parcours proberen te lopen met een van de honden. Verder is er ieder jaar een vendeliers demonstratie door het Gilde dat dit evenement organiseert. Kortom, de Knegtelse Zomermarkt is het bezoeken waard!

Goedkoop tanken in Knegsel

Er zijn geen deelnemende tankstations in Knegsel waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof