Koog aan de Zaan

Goedkoop tanken in Koog aan de Zaan

Woont of werkt u in Koog aan de Zaan? Vraag dan de tankkaart van UnitedConsumers aan. Zo kunt u goedkoop tanken in Koog aan de Zaan en omgeving. U krijgt bij iedere tankbeurt korting op uw tankkosten, waardoor u op jaarbasis veel geld bespaart. Dit geld kunt u ongetwijfeld beter besteden aan leukere dingen dan aan brandstof. Vraag daarom direct de tankkaart aan om goedkoop te tanken in Koog aan de Zaan. Geen gedoe, wel het voordeel.

Vraag direct uw tankkaart aan

U kunt met korting tanken in koog-a/d-zaan bij de volgende tankstations:

A
Westerkoogweg 2
1541TD KOOG A/D ZAAN

Over Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan is een dorp in de provincie Noord-Holland. De plaats ligt in de Zaanstreek en heeft ruim 11.000 inwoners. Koog aan de Zaan heeft duidelijk twee delen: Oud-Koog en Westerkoog. Het dorp ontstond in de vijftiende eeuw, toen dammen aan de westoever van de Zaan waren versterkt. Koog aan de Zaan raakte in de achttiende eeuw sterk geïndustrialiseerd, doordat veel fabrieken zich langs rivier de Zaan vestigden.

Bezienswaardigheden Koog aan de Zaan

Koog aan de Zaan ligt in de Zaanstreek en tegen rivier de Zaan aan. Dit zorgt ervoor dat je hier nog veel monumentale typische Zaanse huizen kunt zien. De kleurrijke monumentale panden springen eruit in Koog aan de Zaan. Daarnaast heeft Koog aan de Zaan een hervormde kerk.