Goedkoop tanken in Koog aan de Zaan

In de Zaanstreek in provincie Noord-Holland ligt het dorp Koog aan de Zaan. Het dorp ligt tussen Westzaan, Zaandijk en Zaandam.

Nadat de dammen aan de westoever van de Zaan werden verbeterd, ontstond het dorp Koog. Dit gebeurde in de 15e eeuw. ‘De Zaan’ werd later aan de naam toegevoegd. De fabrieken Honig en Duyvis vestigde in de 18e eeuw in Koog aan de Zaan, wat zorgde voor veel werkgelegenheid in de streek.

Bezienswaardigheden in Koog aan de Zaan

Dichtbij Koog aan de Zaan ligt de Zaanse Schans. Een prachtig gebied met historisch erfgoed. Langs de rivier staan verschillende windmolens die voor allerlei doeleinden werden gebruikt. Het kroonwerk van de Zaanse Schans is de Poelenburcht, een mosterdmolen waar nog echte Zaanse mosterd gekocht kan worden. Verder is de klompenmakerij een bezoek waard, waar te zien is hoe de echte Nederlandse klompen gemaakt worden.

Goedkoop tanken in Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Total De Zaan. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof