Goedkoop tanken in Koudum

Over Koudum

Het dorp Koudum ligt in het zuidwesten van de provincie Friesland en telt ongeveer 2.600 inwoners. De naam Koudum betekent waarschijnlijk “het hoogste punt van het bos”.

Dagje uit in Koudum

De Nederlands-hervormde kerk Martinikerk is een van de bezienswaardigheden in Koudum. De kerk is verschillende keren herbouwd en stamt oorspronkelijk uit 1617. De kerk is een rijksmonument, net als de 18e eeuwse molen De Vlijt. De molen stond oorspronkelijk in Oppenhuizen, maar werd in 1986 verplaatst.

Koudum behoort tot de gemeente Súdwest-Fryslân, de grootste gemeente van Nederland. Als het wateroppervlak tenminste meegerekend wordt. In Zuidwest Friesland is veel te beleven. U vindt er diverse musea, jachthavens en natuurgebieden. Voor ieder wat wils!

Goedkoop tanken in Koudum

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Koudum met korting bij tankstation BrandOil Smit aan de Kramerswei. U tankt hier goedkoop diesel, lpg en benzine. Het tankstation is iedere dag tot 21.00 uur geopend.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof