Goedkoop tanken in Krimpen aan den IJssel

Over Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een Zuid-Hollandse gemeente in de Krimpenerwaard. De gemeente telt ongeveer 29.000 inwoners en maakt onderdeel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam. Naast het bedrijventerrein van Krimpen ligt een uniek zoetwatergetijdengebied, het Stormpoldervloedbos.

Dagje uit in Krimpen aan den IJssel

Als u een natuurliefhebber bent is Krimpen de juiste plaats voor een uitstapje. Krimpen wordt namelijk omringd door drie natuurgebieden. Een van deze gebieden is het recreatiegebied Het Krimpenerhout. Midden in het gebied ligt een recreatieplas waarop u zich uit kan leven op verschillende watersporten.

Krimpen heeft een prachtig streekmuseum waar u alles te weten kunt komen over het leven in de Krimpenerwaard van 1800-1945. De vrijwilligers die het museum onderhouden kennen de verhalen achter de voorwerpen en weten tijdens de rondleiding dan ook veel over de voorwerpen in het museum te vertellen.

Goedkoop tanken in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Autofood Krimpen. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof