TopImage
Tanken met korting

Langeveen

Goedkoop tanken in Langeveen

Met de UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken in Langeveen en omgeving. U krijgt met deze tankkaart korting op iedere tankbeurt. Vraag de tankkaart direct online aan en u kunt direct beginnen met besparen op uw tankkosten. Zo houdt u meer geld over voor leukere dingen. U verdient meer.

Start direct met goedkoop tanken in Langeveen

U kunt met korting tanken in langeveen bij de volgende tankstations:

A
Bruinehaarsweg 31
7679TH LANGEVEEN

Over Langeveen

Langeveen is een dorp in de provincie Overijssel met een inwoneraantal van bijna 1.300 inwoners. Opvallend genoeg was dit in 2001 nog de helft van dit aantal. Het dorp ligt tegen de grens met Duitsland aan en ligt in de regio Twente.  

Bezienswaardigheden Langeveen

Langeveen heeft een Rooms-Katholieke parochiekerk en is verder bekend om de esker. Dit is namelijk de enige esker in Nederland. Een esker, oftewel smeltwaterrug, is een heuvel onder de grond of in het landschap, ontstaan door smeltwater onder een ijskap. De esker in Langeveen is ontstaan in Saalien, het tijdperk ver voor Christus, waarin het Scandinavische landijs tot aan Nederland kwam. De esker in Langeveen is duidelijk te zien. Na het smelten van de ijskap bleef namelijk een zandlichaam over, wat nu heuvels zijn.

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations