Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Leende

Over Leende

Het Noord-Brabantse Leende behoort tot de gemeente Heeze-Leende en heeft ruim 4.300 inwoners. De aparte kerktoren is bekroond met een karakteristieke bol die in de volksmond ook wel de Lindse Blaos wordt genoemd. Tijdens carnaval heet Leende daarom ook Blaosdonk.

Bezienswaardigheden in Leende

De omgeving van Leende is een prachtig gebied om te fietsen. Natuurgebied het Leenderbos ligt direct tegen Leende aan. U zou met de auto naar Leende kunnen rijden en bij het tankstation aan de Dorpsstraat fietsen kunnen huren om een heerlijke middag in het natuurgebied door te brengen. Mocht het wat slechter weer zijn of wilt u een uitstapje maken met de kinderen of kleinkinderen, dan is binnenspeeltuin No-No’s land een aanrader. Dit speelterrein voor kinderen tot 12 jaar is ingericht als circus. Kinderen kunnen zich er prima vermaken in het doolhof van vier verdiepingen met twee glijbanen. Genoeg te doen dus voor een hele middag vol plezier.

Evenementen in Leende

Sinds 1657 wordt er in Leende op de dag na halfvastenzondag een jaarmarkt gehouden. Deze folkloristische jaarmarkt wordt in de volksmond ook wel Lind Mèrt genoemd. Tijdens dit halfvastenfestival wordt er ’s ochtends een vlooienmarkt georganiseerd door Jong Nederland Leende. De rest van de dag is omgeven met muziek, een braderie, en gezelligheid. Als u de markt bezoekt moet u ook zeker een Brokmop proberen. Deze lokale lekkernij heeft een anijsachtige smaak en is alleen tijdens de Lind Mèrt verkrijgbaar. Het geheime recept stamt van voor de oorlog en is slechts bij één bakker in het dorp bekend. Een aantal jaar geleden is er ook een lokaal likeurtje, Brokmöpke, ontwikkeld dat smaakt naar brokmoppen.

Goedkoop tanken in Leende

Er zijn geen deelnemende tankstations in Leende waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof