Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Leeuwarden

Over Leeuwarden

Leeuwarden, de hoofdstad van de provincie Friesland, heeft ongeveer 95.000 inwoners en is een van de elf Friese steden.

Dagje uit in Leeuwarden

Leeuwarden telt 617 rijksmonumenten. Daar kunt u een mooie stadswandeling langs maken. Onder andere woonhuizen, molens, parken, standbeelden en kerken hebben de status van rijksmonument gekregen. Ook aan musea is geen gebrek in Leeuwarden. Of u nu meer wilt zien en weten over de Friezen in Friesland, keramiek, natuur of de geschiedenis van Leeuwarden en omgeving, u vindt het in Leeuwarden.

Houdt u van winkelen, dan kunt u zich in Leeuwarden prima vermaken. De stad heeft een uitgebreid winkelaanbod, en de binnenstad is kortgeleden compleet vernieuwd. Aan het eind van de dag kunt u lekker blijven slapen in deze mooie stad. Comfortabel in een hotel, gezellig in een bed&breakfast of terug naar de natuur op een camping? Het kan allemaal in Leeuwarden.

Evenementen in Leeuwarden

De grootste bloemenmarkt van Nederland wordt ieder jaar met Hemelvaart in Leeuwarden georganiseerd. De stad is ook het toneel van de grootste veemarkt van Nederland, fotomanifestatie Noorderlicht en Metal-festival Into The Grave. Als het ijs dik genoeg is, start en finisht de Elfstedentocht ook in Leeuwarden.

Goedkoop tanken in Leeuwarden

U kunt met korting tanken in Leeuwarden bij de volgende tankstations:

A
Aldlansdijk 5
8934AA LEEUWARDEN
B
Drachtsterweg 50
8939EZ LEEUWARDEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Friesland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof