Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Lekkerkerk

Over Lekkerkerk

Lekkerkerk is een dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Nederlek. Het dorp heeft ongeveer 7.000 inwoners en ligt in de Krimpenerwaard.

Bezienswaardigheden in Lekkerkerk

Op het natuurreservaat bij Lekkerkerk staat een eendenkooi genaamd ‘De Bakkerswaal’. Op afspraak krijgt u een twee uur durende rondleiding in het natuurgebied waarbij een gids u alles vertelt over het oude kooiker ambacht en over de omliggende natuur. Van achter het kijkscherm kunt u de vogels goed bekijken.

Evenementen in Lekkerkerk

Jaarlijks wordt er op de zaterdag voor Moederdag een grote braderie gehouden in Lekkerkerk. Voor u de uitgelezen kans om nog een mooi moederdagcadeautje op de kop te tikken. Dit evenement is ieder jaar weer druk bezocht en er staan altijd veel kramen van lokale winkeliers en verenigingen. Naast de kramen zijn er ook aanvullende activiteiten zoals een modeshow of een rad van fortuin.

Op de laatste dag van de zomervakantie moet u in Lekkerkerk zijn. Dan vindt namelijk het Midzomerfeest plaats op het Kerkplein van het dorp. Tijdens dit evenement wordt het einde van de zomer gevierd met een hapje, een drankje en afwisselende muziek. Toegang is gratis en het programma duurt tot 24.00 uur.

Goedkoop tanken in Lekkerkerk

U kunt met korting tanken in Lekkerkerk bij de volgende tankstations:

A
Boezemweg 1
2941LG LEKKERKERK

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof