Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Lelystad

Over Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland en telt ongeveer 76.000 inwoners. De stad is vernoemd naar Cornelis Lely die de Zuiderzeewerken heeft bedacht. De stad ligt op de oostelijke polder van Flevoland.

Activiteiten in Lelystad

In Lelystad kunt u verschillende toeristische attracties bezoeken. Zo zijn er een aantal historische schepen nagebouwd die bekeken en bezocht kunnen worden. Bij de Bataviawerf kunt u een rondleiding krijgen door de werf en over het schip. Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen in dit museum en een bezoekje is goed te combineren met een middagje winkelen in het nabijgelegen outlet winkelcentrum Bataviastad.

Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis dan is het museum Nieuw Land een aanrader. Dit museum vertelt het verhaal van het grootste inpolderingproject aller tijden, het Zuiderzeeproject. Kinderen kunnen zelf veel dingen doen en ontdekken met de museumspeurtocht. Ook voor ouders of grootouders is dit museum over het ontstaan van de jongste provincie van Nederland interessant. Bij het museum zijn ook een museumwinkel en een restaurant aangesloten.

Goedkoop tanken in Lelystad

U kunt met korting tanken in Lelystad bij de volgende tankstations:

A
Wigstraat 5
8223EE LELYSTAD
B
Bataviaweg 4
8242PW LELYSTAD

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Flevoland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof