Goedkoop tanken in Lemmer

Over Lemmer

In het zuiden van de provincie Friesland ligt het dorp Lemmer. Door de ligging aan het IJsselmeer is Lemmer een bekende Friese watersportplaats en in de zomer een drukke badplaats. Lemmer is het geboortedorp van een aantal bekende schaatsers, waaronder Rintje Ritsma en Annamarie Thomas. Ook Epke Zonderland is geboren in Lemmer.

Dagje uit in Lemmer

Lemmer heeft veel te bieden. Jong en oud, natuurliefhebber of techneut, u vindt in Lemmer genoeg te doen. Uiteraard vindt u verschillende activiteiten op en rond het water. Lemmer heeft verschillende (jacht)havens waar u ook boten kunt huren.

Een unieke bezienswaardigheid in Lemmer is het grootste, nog werkende stoomgemaal van Europa. Het ir. D.F. Wouda-gemaal wordt gebruikt om het waterpeil in Friesland te verlagen. Het tot rijksmonument verkozen gemaal werd in 1920 door Koningin Wilhelmina geopend. Ook de Vlindertuin is een aanrader. Midden in het dorp vindt u een oase van rust waar honderd verschillende soorten inheemse planten een natuurlijke omgeving aan vlinders, bijen, hommels en libellen bieden.

Goedkoop tanken in Lemmer

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Lemmer met korting bij tankstation BP Slump Oil Lemmer aan de Zeedijk. Hier tankt u iedere dag tot 21.00 uur goedkoop diesel, lpg en benzine.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof