Goedkoop tanken in Leusden

Over Leusden

Leusden ligt in het oosten van de provincie Utrecht. De plaats bestaat al sinds het jaar 777 en heeft ongeveer 29.000 inwoners.

Dagje uit in Leusden

In Leusden vindt u veel bijzondere gebouwen. Bijvoorbeeld de kerktoren van Oud-Leusden. Deze middeleeuwse kerktoren is gebouwd rond 1300 en is aangewezen als rijksmonument. Landgoed Heiligenberg was oorspronkelijk een klooster en is tegenwoordig in gebruik als opleidingscentrum. De duiventil op het landgoed dateert uit 1827.

De mix van stad, bos en cultuur maakt Leusden voor iedereen een interessante bestemming. U kunt heerlijk fietsen langs kastelen en landgoederen, wandelen door de Gelderse Vallei of de Grebbelinie van dichtbij bekijken. In Leusden vindt u ieder jaar ook diverse festivals en markten. Zo is er een exclusieve boekenmarkt, een bloemencorso en een Jazzfestival.

Goedkoop tanken in Leusden

In Leusden  tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij tankstation Total De Horst. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof