Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Lisse

Over Lisse

Lisse is een dorp in Zuid-Holland met ongeveer 23.000 inwoners. Lisse kent een lange geschiedenis en vierde in 1998 haar 800-jarig bestaan. Het dorp staat bekend om haar bloembollen en de Keukenhof en trekt daarmee jaarlijks veel toeristen.

Bezienswaardigheden in Lisse

De bekendste toeristische attractie van Lisse is de Keukenhof. Dit bloemenpark trekt jaarlijks bijna 900.000 bezoekers vanuit de hele wereld. U kunt er heerlijk wandelen tussen de krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. Er worden ook rondleidingen aangeboden in de Keukenhof en u kunt een tochtje met een fluisterboot maken.

Evenementen in Lisse

Het Bloemencorso van de Bollenstreek is een van de beroemdste corso’s ter wereld en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Ieder jaar rijdt het bloemencorso op de eerste zaterdag na 19 april een 40 kilometer lange tocht van Noordwijk naar Haarlem. Het kleurrijke corso trekt ook langs Lisse. De optocht bestaat uit ongeveer twintig praalwagens en meer dan dertig luxe en bijzondere wagens die met bloemen versierd zijn. De wagens worden begeleid door verschillende muziekkorpsen.

Goedkoop tanken in Lisse

Er zijn geen deelnemende tankstations in Lisse waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof