Goedkoop tanken in Lunteren

Over Lunteren

In het westen van de provincie Gelderland ligt het dorp Lunteren. Dit dorp is onderdeel van de gemeente Ede en telt ongeveer 12.500 inwoners.

Dagje uit in Lunteren

In de zomer kunt u heerlijk genieten van Lunteren en omgeving op een van de campings aan de randen van de bossen. Bezoek dan ook de Oud-Lunterse Dag eind augustus. Sinds 1977 wordt dit dorpsfeest ieder jaar georganiseerd. U ziet dan veel mensen in traditionele boerenkleding.

Houdt u van natuur? Dan is een bezoekje aan Het Luntersche Buurtbosch de moeite waard. Het bos is eind 19e eeuw aangelegd en heeft een lanenpatroon in de vorm van een tak met bladeren. Bijzonder aan het bos is dat het geen eigendom van de gemeente is, maar van alle Luntenaren. Zij kregen het namelijk als ergernis van de laatste eigenaar. Het patroon van de paden is een rijksmonument, maar ook de toren midden in het bos. Ook zou het middelpunt van Nederland in Lunteren liggen. De grote zwerfkei op de Lindeboomsberg  is volgens verhalen het centrale punt van ons land.

Goedkoop tanken in Lunteren

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Esso De Stoet aan het Hullerpad en Esso De Tol aan de Edeseweg. Beide tankstations zijn van maandag tot en met zaterdag open en bieden benzine, diesel en lpg  aan.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof