Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Maarheeze

Over Maarheeze

Maarheeze, een dorp met ruim 5.000 inwoners gelegen in de Noord-Brabantse gemeente Cranendonck. De naam is opgebouwd uit twee delen, maar en heeze, en betekent moerasdoorgang. Van een moeras is in het plaatsje al lang geen sprake meer. Wel van een doorgang, meerdere zelfs. Het dorp wordt doorsneden door de A2 en er loopt ook een spoorlijn langs het dorp.

Bezienswaardigheden in Maarheeze

In Maarheeze staat een prachtige teutenboerderij uit 1779. Deze boerderij is meer dan 200 jaar lang in het bezit geweest van dezelfde familie. Teutenboerderijen waren vroeger in het bezit van rijke handelaren (teuten genaamd). Deze huizen waren vaak het mooiste huis van het dorp aangezien de familie die het in het bezit had meestal de rijkste familie van het dorp was.

Evenementen in Maarheeze

De Mijl van Mares is een wielerevenement dat op de tweede vrijdag na de Tour de France plaatsvindt in Maarheeze. Er doen tijdens deze ronde professionals mee, maar ook de amateurrenner komt aan bod. Het evenement wordt opgeluisterd door dweilorkesten langs het parcours. Ook is er een DJ die op het plein en in de feesttent voor een afwisselend programma zorgt. Bij evenementen zoals Dodenherdenking, de opening van de kermis, en andere festiviteiten kunt u rekenen op de aanwezigheid van het gilde. Gilde St. Joris – St. Barbara bestaat in haar huidige vorm sinds 1959, maar als afzonderlijke gildes al vele eeuwen langer.

Goedkoop tanken in Maarheeze

Er zijn geen deelnemende tankstations in Maarheeze waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof