TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Maarssen

Over Maarssen

Het dorp Maarssen ligt in het noorden van de provincie Utrecht. Maarsen ligt aan rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal.

Dagje uit in Maarssen

Het oude gemeentehuis van Maarssen, Goudestein, is gebouwd in 1754 en aangewezen als rijksmonument. Tegenwoordig vindt u het Vechtstreekmuseum in het pand. Dit museum heeft een collectie over de geschiedenis van de Vechtstreek van het jaar 1000 tot 1800. Een andere bezienswaardigheid in Maarssen is kasteel Bolenstein. Dit huis is gebouwd in de 14e eeuw als ‘Ridderhofstad’.

U kunt Maarssen prima vanaf het water ontdekken. Huur een bootje en vaar over de Vecht of de  Maarsseveense plassen. In Maarssen vindt u ook verschillende parken waar bijzondere dier- en plantensoorten voorkomen. Zo is de zeldzame tweekleurige vleermuis te vinden in park Zwanenkamp en vindt u in park Boomstede verschillende bijzondere vogels.

Goedkoop tanken in Maarssen

In Maarssen tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij tankstation Shell Stam. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations