TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Goedkoop tanken in Maastricht

Over Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van Limburg en telt ongeveer 121.500 inwoners. De stad aan de Maas heeft na Amsterdam de meeste rijksmonumenten van Nederland waaronder de oudste stadspoort en de oudste brug van Nederland.

Bezienswaardigheden in Maastricht

Als u van musea houdt dan komt u in Maastricht zeker aan uw trekken. Een tiental grote en kleine musea biedt een grote variatie en er is voor ieder wat wils. Zo zijn er bijvoorbeeld het Bonnefantenmuseum voor oude en hedendaagse kunst en het Natuurhistorisch Museum Maastricht. Er zijn ook verschillende musea die te maken hebben met lokale historie. Het Museum aan het Vrijthof en het Centre Céramique zijn hier uitstekende voorbeelden van.

Evenementen in Maastricht

Iedere zomer strijkt André Rieu traditiegetrouw met zijn orkest neer op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Zijn aanstekelijke walsen brengen ieder jaar weer het hele publiek aan het dansen en staan garant voor spektakel.

Maastrichtenaren houden wel van dansen. Dit blijkt uit het feit dat de Nederlandse Dansdagen al meer dan 15 jaar in Maastricht plaatsvinden. Ieder jaar in oktober zijn er op diverse locaties optredens van gevestigde dansgezelschappen zoals het Nationale Ballet en het Nederlands Dans Theater. Wanneer u genoeg heeft van de voorstellingen kunt u ook een van de exposities of open studio’s bezoeken.

Goedkoop tanken in Maastricht

In Maastricht kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij drie tankstations.

  • Avia Op de Griend aan de Griend.
  • Avia Maastricht aan de Sibemaweg.
  • BP De Heeg aan de Oeslingerbaan.

De BP is de hele week tot 21.00 uur geopend. De beide Avia tankstations sluiten van maandag tot en met vrijdag om 21.00 uur en op zaterdag en zondag respectievelijk om 20.00 uur en om 18.00 uur.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • 6 cent korting per liter *
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00!
  • Tanken bij ruim 600 tankstations
  • Korting op alle benzines, diesel en LPG
  • Startbonus: 6 cent extra korting per liter brandstof op uw eerste tankbeurt

* (U krijgt korting op basis van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs)