TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Makkum

Over Makkum

In het zuidwesten van de provincie Friesland ligt het dorp Makkum. In de Gouden Eeuw was Makkum een belangrijk handelscentrum met een strategische positie. Door het verzanden van de Zuiderzee in de 19e eeuw kon de haven in Makkum niet meer bereikt worden en verloor het dorp zijn sterke positie.

Dagje uit in Makkum

Makkum heeft enkele bijzondere gebouwen, waaronder de monumentale Waag uit 1698. Tegenwoordig vindt u in het gebouw een toeristisch informatiecentrum. In de omgeving van Makkum kunt u op diverse plaatsen een boot huren, zeilles nemen of een kanotocht maken. Liever met beide benen op de grond? Maak dan een mooie wandeling door de polder, het centrum van een van de dorpen of trek erop uit om de vele vogels in hun natuurlijke omgeving te bekijken.

Goedkoop tanken in Makkum

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Makkum met korting bij tankstation Tamoil van de Bles aan de Suderseewei. Bij dit station tankt u goedkoop lpg, diesel en benzine. Op maandag tot en met zaterdag is het tankstation geopend tot 21.00 uur, op zondag tot 20.00 uur.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations