Goedkoop tanken in Marum

Over Marum

Het lintdorp Marum ligt in de provincie Groningen. De naam betekent ‘plaats aan het water’ en dat water is het Oud Diep. Marum wordt van oorsprong een lintdorp genoemd, omdat deze rond de Hoornweg is gelegen. In Marum vindt u een zuivelfabriek die sinds 1918 in gebruik is. Nu is de fabriek de grootste producent van Edammer kaas in West-Europa.

Dagje uit in Marum

In Marum is genoeg te doen. Bewonder bijvoorbeeld de monumentale gebouwen die Marum rijk is, waaronder de 12e eeuwse Romaanse kerk. Deze kerk is het oudste bakstenen bouwwerk van Groningen. Bezoekt u Marum in de zomer, dan kunt u naar het verwarmde openluchtzwembad met zonneweide.

Rondom Marum liggen een aantal natuurgebieden zoals het Bolmeer, Nanninga’s bos, Trimunt en De Haar. U vindt hier prachtige bos- en heidevelden en u kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Wilt u het oude veengebied zien, dan kunt u het best naar Jilt Dijksheide gaan. Dit is de enige plek waar u nog een stuk onafgegraven hoogveen vindt.

Goedkoop tanken in Marum

In Marum kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij Esso Mienscheer. U tankt hier de gehele week diesel, Euro95, LPG en Energy Supreme benzine.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Groningen goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof