Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Medemblik

Het Noord-Hollandse Medemblik is een stad en een gemeente in de regio West-Friesland. De gemeente ligt aan het IJsselmeer. Medemblik heeft een rijke verzameling in historische gebouwen.

Bezienswaardigheden in Medemblik

Er zijn veel historische gebouwen en gevels te vinden in Medemblik. De meeste stammen uit de 16e, 17e en 18e eeuw. Korenmolen De Herder is in 1948 vernietigd en herbouwd tussen 1986 en 1990. Kasteel Radboud uit het jaar 1288 is een zogenaamde dwangburcht. Dat wil zeggen dat het een versterkt bouwwerk is van waaruit de bewoners in de omliggende regio in bedwang werden gehouden. Vanuit een dwangburcht kon de overheerser zijn autoriteit over het volk uitbreiden. De Grote of Sint-Boniaciuskerk is het oudste gebouw in de stad.

Evenementen in Medemblik

Jaarlijks wordt in Medemblik de Oldtimerdasg georganiseerd. Een dag speciaal voor liefhebbers van oldtimers. Ieder jaar keert het grootste zeilevenement ter wereld terug naar Medemblik; de Delta Lloyd Regatta. Hier komen meer dan 1000 zeilers op af die in meer dan 700 boten strijden in alle Olympische klassen.

Goedkoop tanken in Medemblik

U kunt met korting tanken in Medemblik bij de volgende tankstations:

A
Randweg 13 - 15
1671GG MEDEMBLIK

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof