Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Megen

Over Megen

Megen is een stadje dat is gelegen in de Noord-Brabantse gemeente Oss. Het stadje wordt ook vaak aangeduid als dorp omdat het slechts 1.600 inwoners heeft. Lang geleden was Megen de hoofdplaats van het Graafschap Megen, maar dit graafschap is in 1810 door Napoleon opgeheven.

Bezienswaardigheden in Megen

Uit de tijd van het Graafschap Megen stammen twee kloosters die tot op de dag van vandaag nog bestaan. In het oude Minderbroedersklooster is tegenwoordig gemeenschapshuis Acropolis gevestigd. Het gemeenschapshuis biedt onderdak aan verschillende verenigingen, een café en verschillende zalen die te huur zijn voor evenementen of voorstellingen. Het andere klooster het Sint-Josephburg Clarissenklooster is het oudste nog bestaande Clarissenklooster van Nederland. Het is mogelijk om hier een paar dagen of zelfs een maand in stilte door te brengen.

Maar Megen heeft meer te bieden dan alleen kloosters. Het centrum van dit pittoreske plaatsje is ook absoluut een bezoekje waard. Het oude gedeelte van de stad heeft het originele middeleeuwse stratenpatroon weten te behouden en dit zorgt voor een uniek stratenplan met vele verborgen steegjes. Er is de mogelijkheid om verschillende wandeltochten te volgen, langs de kloosters of door het prachtige centrum.

Goedkoop tanken in Megen

U kunt met korting tanken in Megen bij de volgende tankstations:

A
Noordzuid 2
5366KD MEGEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof