TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Menaldum

Over Menaldum

In het noordwesten van de provincie Friesland ligt het dorp Menaldum.

Dagje uit in Menaldum

In Menaldum vindt u een aantal rijksmonumenten, waaronder enkele woonhuizen en boerderijen uit de 18e eeuw. De geschiedenis van Menaldum gaat echter veel verder terug in de tijd. Een aantal terpen van het begin van onze jaartelling zijn aangewezen als archeologische monument. Op deze terpen is het eerste begin gemaakt van Menaldum. Het dorp heeft twee poldermolens, uit 1802 en 1833. Molen De Rentmeester kunt u op afspraak bezichtigen.

Fietsers en wandelaars kunnen zich prima vermaken in de omgeving van Menaldum. Met de fietsknooppuntenroute bepaalt u zelf langs welke dorpen u fietst en hoe lang de tocht mag zijn. Natuurlijk kunt u onderweg even stoppen voor een kopje koffie of een lekker biertje bij een van de cafés en restaurants.

Goedkoop tanken in Menaldum

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Menaldum met korting bij tankstation Q8 De Mieden aan de Rijksweg A31. Dit tankstation is iedere dag van de week geopend tot 22.00 uur. U tankt er lpg, diesel en benzine met korting.

Goedkoop tanken in Friesland

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Friesland goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations