Goedkoop tanken in Meppel

Over Meppel

Meppel is een stad in het zuidwesten van de provincie Drenthe. Er wonen ongeveer 33.000 mensen in Meppel.

Dagje uit in Meppel

Hoewel Meppel een relatief kleine stad is, vindt u veel bezienswaardigheden. De Grote Kerk met een toren uit de 15e eeuw is aangewezen als rijksmonument. Ook het monumentaal Station uit 1867 is het bezoeken waard. In het Drukkerijmuseum worden iedere dag demonstraties gegeven van oude zettechnieken en papierscheppen.

Meppel heeft een breed aanbod van winkels. Van grote ketens tot kleine boetiekjes. Wilt u meer zien dan winkels, volg dan een van de stadswandelingen door het historische centrum van Meppel. Ook voor de fietser zijn er verschillende routes uitgezet die u langs de mooiste plekjes van Meppel en omgeving leiden. In het centrum van Meppel kunt u tegen betaling gebruik maken van de parkeergelegenheden.

Goedkoop tanken in Meppel

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u in Meppel met korting bij tankstation Esso De Greve aan de Ceintuurbaan en Total Werkhorst aan de Werkhorst. Beide tankstations bieden goedkoop benzine, diesel en lpg aan en zijn de hele week geopend.

Goedkoop tanken in Drenthe

Bij UnitedConsumers krijgt u gegarandeerd 6 cent korting op de gemiddelde landelijke adviesprijs (GLA) voor brandstof. Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Drenthe goedkoop tanken.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof