Goedkoop tanken in Middelburg

Over Middelburg

Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland. De stad heeft ongeveer 40.000 inwoners. De stad heeft zijn naam te danken aan de burcht (de middelste) op het eiland.

Dagje uit in Middelburg

In Middelburg vindt u vele historische gebouwen en maar liefst 1100 rijksmonumenten. Voor velen is de Lange Jan, de 91 meter hoge toren van de Abdij van Middelburg, het symbool van Middelburg. Maar ook de Oostkerk uit 1667 en het Stadhuis van Middelburg zijn een bezoekje meer dan waard.

Middelburg heeft ook een aantal musea, waaronder het Zeeuws museum en museum De Glazenkast met werk van Zeeuwse kunstenaars. De theaters en concertzalen in Middelburg bieden de cultuurliefhebber leuke en gevarieerde voorstellingen.

Evenementen in Middelburg

In de zomermaanden wordt veel georganiseerd in Middelburg. In juni kunt u genieten van de Smaek van Zeeland of de Mosselfeesten. Ook is er in juni een braderie en Zonnebootrace. Muziekliefhebbers gaan in juni naar het Brassbandfestival of City of Dance Middelburg. In augustus is het kermis in Middelburg.

Parkeren in Middelburg

In het centrum van Middelburg wordt u door een P-route naar de parkeerterreinen en –garages geleid. Van maandag tot en met zaterdag geldt er betaald parkeren.

Goedkoop tanken in Middelburg

In Middelburg kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken bij tankstation Shell Dauwendaele. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zeeland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof