Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Midwolda

Over Midwolda

Midwolda is een prachtig klein dorp in de provincie Groningen. De ligging aan het water en de vele mooie natuur en cultuur die Midwolda rijk is vormen een ideale bestemming voor de tourist.

Dagje uit in Midwolda

In Midwolda komt u zeker tot uw trekken. Er is voor ieder wat wils. Maak een lange wandeling door het dorp, het mooie landschap, de bossen en langs het Oldambtmeer. Of ga lekker op de fiets. In dit rustige dorp snuift u nog echte zuurstof op en hoort u de echte geluiden uit de natuur. De kinderen vermaken zich prima aan het kleine strand van het Oldambtmeer.

Wilt u Midwolda van boven zien, maak dan een rondvlucht vanaf Vliegveld-Oostwold. De echte durfals maken een tandemsprong naar beneden. Blijft u liever met uw voeten aan de grond, dan vindt u vele musea die de historie tot leven laten komen. Zo kunt u elke zondag een bezoek brengen aan de prachtige monumentale boerderij 'Hermans Dijkstra'. Uniek aan deze boerderij uit de 19e eeuw is dat het gebouw nog vrijwel geheel in oorspronkelijke staat verkeert.

Een ander museum dat een bezoekje waard is, is het klokkengieterijmuseum. U ziet hier het oude proces van klokkengieten: van het maken van de mal tot het stemmen van de klok. Het museum bevindt zich in het monumentale gebouw waar eens de oude klokkengieterij gevestigd was.

Goedkoop tanken in Midwolda

U kunt met korting tanken in Midwolda bij de volgende tankstations:

A
Zijdwende 2
9681TZ MIDWOLDA

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Groningen ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof