Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Mierlo

Over Mierlo

Mierlo is een dorp in de Noord-Brabantse gemeente Geldrop-Mierlo en telt ongeveer 10.000 inwoners. De naam Mierlo stamt uit de vroege middeleeuwen en betekent zoiets als bos bij een meer.

Bezienswaardigheden in Mierlo

Het oude raadshuis in Mierlo is een volledig gerestaureerd gebouw uit 1806. Tegenwoordig zijn de heemkundekring Mierlo en het VVV-kantoor in het pand gevestigd. Dit witte gebouwtje met torentje en bordes is ook een van de officiële trouwlocaties in het dorp. Ook de Heilige Luciakerk is een bezoekje waard. Iedere eerste zondag van de maand wordt er ‘s middags een rondwandeling door Geldrop en Mierlo georganiseerd. Dit ‘Rondje Geldrop-Mierlo’ leidt u langs de meest bezienswaardige plekken in Mierlo en Geldrop. De rondwandeling start bij de St. Brigida-kerk in Geldrop.

Evenementen in Mierlo

Al meer dan 40 jaar lang wordt in april Concours Hippique Mierlo georganiseerd. Hier vinden verschillende Nederlandse kampioenschappen in de paardensport plaats. Het vier dagen vullende programma biedt volop vermaak voor de liefhebber van paardensport.

Ieder jaar vindt in mei Taptoe Mierlo plaats. Dit evenement, dat gehouden wordt ter herdenking van de bevrijding, wordt altijd goed bezocht.

Goedkoop tanken in Mierlo

U kunt met korting tanken in Mierlo bij de volgende tankstations:

A
Geldropseweg 5
5731AA MIERLO

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof