Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Milheeze

Over Milheeze

Het Noord-Brabantse dorp Milheeze behoort sinds 1997 tot de gemeente Gemert-Bakel. Het dorp heeft iets meer dan 2.000 inwoners. De eerste vermelding van het dorp stamt uit 1334 toen het dorp nog Milhese genoemd werd. Uit recente opgravingen blijkt dat er waarschijnlijk al vanaf 10.000 voor Christus mensen in de omgeving van het huidige Milheeze hebben gewoond.

Bezienswaardigheden in Milheeze

Het natuurgebied Nederheide dat ten noorden van Milheeze ligt is een prachtig gebied om in te wandelen. U vindt er verschillende lange en minder lange wandelroutes. Bij het recreatiepark kan ook worden gezwommen en u kunt er ook chalets huren om wat langer in het gebied te verblijven.

Evenementen in Milheeze

Jaarlijks organiseert Fanfare St. Cecilia verschillende activiteiten in Milheeze. Bijvoorbeeld de kofferbak verkoop in september. Deze rommelmarkt wordt ieder jaar druk bezocht. Ook verzorgen zij al een aantal jaar het concert ‘Night of Music’ in welke alle onderdelen van de fanfare aan bod komen, van de allerkleinsten tot de meest ervaren muzikanten en gastartiesten. Kaarten zijn onder andere te verkrijgen bij tankstation Van Kessel.

Goedkoop tanken in Milheeze

U kunt met korting tanken in Milheeze bij de volgende tankstations:

A
Milheesestraat 19
5763AD MILHEEZE

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof