Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Mill

Over Mill

Mill is de hoofdplaats van de Noord-Brabantse gemeente Mill en Sint Hubert. Het dorp heeft ongeveer 6.000 inwoners en is bekend om de Slag bij Mill en Kasteel Aldendriel.

Bezienswaardigheden in Mill

Tijdens de Slag bij Mill in 1940 doorbraken de Duitsers de Peel-Raamstelling en na twee dagen vechten en een Duits bombardement wonnen de Duitsers de slag. In Mill is een wandeling uitgezet genaamd ‘Sporen van de Oorlog’ die voert langs nog zichtbare verdedigingswerken. Er zijn nog een aantal kazematten langs de Peel-Raamstelling aanwezig en één daarvan is volledig gereconstrueerd. Ook een deel van het spoorwegtraject waar de slag zich afspeelde is gereconstrueerd.

Kasteel Aldendriel is in 1477 gebouwd en nog steeds in goede staat. Het kasteel wordt gebruikt als trouwlocatie en het is mogelijk om er gala’s, jubilea, reünies of andere evenementen te geven.

Evenementen in Mill

In Mill worden jaarlijks een aantal evenementen georganiseerd. In mei kunt u de Braderie sportief bezoeken. De vakantie Jaarmarkt en de Langenboomse rommelmarkt worden in juli georganiseerd. Tot slot kunt u in augustus genieten van het Parkfeest met balonnenfestival.

Goedkoop tanken in Mill

U kunt met korting tanken in Mill bij de volgende tankstations:

A
Schoolstraat 28
5451AT MILL

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof