Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Moerdijk

Over Moerdijk

Het Noord-Brabantse Moerdijk telt iets meer dan 1.000 inwoners. De naam Moerdijk houdt verband met de veenmoerassen die vroeger in de regio te vinden waren.

Bezienswaardigheden in Moerdijk

Recreatiegebied de Appelzak ligt tussen het dorp en het industrieterrein Moerdijk. In het natuurgebied kunt u heerlijk wandelen en uw hond los laten lopen, maar ook vogels spotten. Ook is er een strandje naast het Hollandsch Diep waar het tijdens warme zomerdagen goed vertoeven is.

Daarnaast zijn de Koning Haakonstraat en de Julianastraat in Moerdijk bijzonder om te zien. De houten woningen die aan deze straten staan zijn geschonken door Noorwegen aan de slachtoffers van de watersnoodramp van 1953.

Evenementen in Moerdijk

Stichting Cultuur Moerdijk is een werkgroep die door het jaar heen verschillende culturele evenementen organiseert. Zo is er vier keer per jaar een expositie te bezoeken in een van de dorpen van de gemeente. Een van deze exposities is de jaarlijks terugkerende kerstexpositie. Ook wordt er door deze stichting jaarlijks een Kunst en Cultuur Route georganiseerd. Deze route vindt plaats in twee weekenden in september en loopt langs 21 locaties binnen de gemeente.

Goedkoop tanken in Moerdijk

Er zijn geen deelnemende tankstations in Moerdijk waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof