TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Naarden

Woont u in Naarden of wilt u een bezoek brengen aan deze stad? Met de tankkaart van UnitedConsumers kan iedereen in en rondom Naarden goedkoop tanken. U profiteert simpelweg bij iedere tankbeurt van korting, zodat u meer overhoudt voor bijvoorbeeld een weekendje weg. Maakt u nog geen gebruik van de UnitedConsumers tankkaart? Vraag deze dan direct online aan.

Vraag uw tankkaart eenvoudig aan

Over Naarden
Naarden is een stad in het Gooi in de gemeente Noord-Holland en heeft ruim 17.000 inwoners. De stad bestaat al sinds de regeerperiode van keizer Otto I in de 1e eeuw, toen de stad nog Naruthi heette. In 1300 kreeg Naarden stadsrechten en in de 16e eeuw begon de bouw van de vestingwerken, als verdediging tegen de Spaanse troepen. Deze vestingwerken maken Naarden nu zo bekend en geliefd.

Vestingstad Naarden
Naarden is één van Europa’s best bewaarde vestingsteden. De vestingstad is bekend om de unieke stervorm met zes bastions, twee stadspoorten, een dubbele omwalling en een dubbele grachtengordel. Het grootste deel van de vestingwerken komt uit de 17e eeuw en is gratis te bezoeken. Deze vestingstad is een aanrader voor iedereen, want de vestingwerken zijn uniek in Nederland.

Bezienswaardigheden Naarden
In Naarden kunt u zich gemakkelijk een dag vermaken. Niet alleen de vestingwerken zijn prachtig, maar het oude stadshart heeft ook veel te bieden. De sfeervolle straten met oude huizen, gezellige terrassen en leuke boetieks zorgen ervoor dat er voor iedereen wat te doen is. Wilt u een dagje weg in eigen land? Denk dan eens aan Naarden. De vestingstad is een ideale stad voor een mooie dagtrip.

Door de interessante en prachtige wandelingen en rondvaarten door de vestingwerken, trekt Naarden jaarlijks veel toeristen. Wilt u Naarden ook eens bezoeken met de auto? Dan kunt u in en rondom Naarden goedkoop tanken met de UnitedConsumers tankkaart. Dat maakt het dagje uit nog leuker. Goed voor elkaar.

U kunt met korting tanken in Naarden bij de volgende tankstations:

A
Lambertus Hortensiuslaan 23
1412GV NAARDEN

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:

 


 

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations