Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Naarden

Over Naarden

Naarden is een stad in het Gooi in de gemeente Noord-Holland en heeft ruim 17.000 inwoners. De stad bestaat al sinds de regeerperiode van keizer Otto I in de 1e eeuw, toen de stad nog Naruthi heette. In 1300 kreeg Naarden stadsrechten en in de 16e eeuw begon de bouw van de vestingwerken, als verdediging tegen de Spaanse troepen. Deze vestingwerken maken Naarden nu zo bekend en geliefd.

Vestingstad Naarden

Naarden is één van Europa’s best bewaarde vestingsteden. De vestingstad is bekend om de unieke stervorm met zes bastions, twee stadspoorten, een dubbele omwalling en een dubbele grachtengordel. Het grootste deel van de vestingwerken komt uit de 17e eeuw en is gratis te bezoeken. Deze vestingstad is een aanrader voor iedereen, want de vestingwerken zijn uniek in Nederland.

Bezienswaardigheden Naarden

In Naarden kunt u zich gemakkelijk een dag vermaken. Niet alleen de vestingwerken zijn prachtig, maar het oude stadshart heeft ook veel te bieden. De sfeervolle straten met oude huizen, gezellige terrassen en leuke boetieks zorgen ervoor dat er voor iedereen wat te doen is. Wilt u een dagje weg in eigen land? Denk dan eens aan Naarden. De vestingstad is een ideale stad voor een mooie dagtrip.

Door de interessante en prachtige wandelingen en rondvaarten door de vestingwerken, trekt Naarden jaarlijks veel toeristen. Wilt u Naarden ook eens bezoeken met de auto? Dan kunt u in en rondom Naarden goedkoop tanken met de UnitedConsumers tankkaart. Dat maakt het dagje uit nog leuker. Goed voor elkaar.

U kunt met korting tanken in Naarden bij de volgende tankstations:

A
Lambertus Hortensiuslaan 8 A
1412GW NAARDEN

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen: