Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Nederhorst Den Berg

Het dorp Nederhorst Den Berg ligt in Noord-Holland. De inwoners van het dorp worden doorgaand ‘Bergers’ genoemd, terwijl het dorp ‘Nederhorst’ of ‘Den Berg’ genoemd wordt. Vanaf 2002 hoort Nederhorst Den Berg bij de gemeente Wijdemeren, samen met Loosdrecht en ’s-Graveland.

Bezienswaardigheden in Nederhorst Den Berg

De uit de 12e eeuw stammende Willibrordkerk is de moeite waard om te bezichtigen. Deze kerk is in romaanse stijl gebouwd op een natuurlijke zandheuvel. Kasteel Nederhorst (13e eeuw) heeft de oudst bekende vermelding in de geschiedenis van het dorp. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht.

De enige booeddhistische Vietnamese tempel in Nederland is gevestigd in Nederhorst Den Berg: Pagode Van Hanh. De tempel is in bezit van Stichting Vietnamese Boeddhistische Samenwerking Nederland.

Evenementen in Nederhorst Den Berg

Ieder jaar keert het zomerspektakel terug naar Nederhorst Den Berg. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Daarnaast staan er verschillende (internationaal) bekende DJ’s op het evenement. Tijdens het zomerspektakel wordt er ook een jaarmarkt georganiseerd. Er staan tientallen kramen opgesteld waar voor iedereen wel iets te halen valt. Van snoep tot vers fruit en allerhande artikelen voor thuis.

Goedkoop tanken in Nederhorst Den Berg

Er zijn geen deelnemende tankstations in Nederhorst-Den-Berg waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Holland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof