Goedkoop tanken in Nederweert

Over Nederweert

Nederweert is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente ligt in de streek Midden-Limburg en telt ongeveer 16.800 inwoners. Nederweert heette oorspronkelijk Merefelt. Dit betekent ‘te midden van meren’.

Bezienswaardigheden in Nederweert

Nederweert heeft veel natuurgebied. Het Nationaal Park De Groote Peel ligt voor een groot deel op grondgebied van Nederweert. Dit afwisselende landschap van veenmoeras, vennen en heide is uitstekend geschikt voor een flinke wandeling. Naast het Nationaal park heeft Nederweert nog twee andere grote natuurgebieden: het Weerterbos en een vennengebied genaamd Sarsven en De Banen.

Evenementen in Nederweert

Ieder jaar wordt aan het eind van de zomer Neewieert On Wiels georganiseerd. Dit evenement waarbij voertuigen centraal staan is leuk voor het hele gezin. De straten van Nederweert staan tijdens dit evenement vol met speciale voertuigen. Ook is er een raceplein waar verschillende voertuigen uit de motorsport te bewonderen zijn. Voor kinderen zijn er ook verschillende activiteiten zoals het bekliederen van een speciale auto. Het geheel wordt afgemaakt door de aanwezigheid van livemuziek en gezellige terrasjes.

Goedkoop tanken in Nederweert

In Nederweert kunt u goedkoop tanken bij Esso Roost aan de Venloseweg met uw UnitedConsumers tankkaart. Bij dit tankstation kunt u diesel, Euro95, lpg, super, en de premiumbrandstof Energy Supreme Benzine tanken. Het tankstation is zeven dagen per week 24 uur per dag geopend.

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Limburg ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof