Goedkoop tanken in Nieuwegein

Over Nieuwegein

In het midden van de provincie Utrecht ligt de gemeente Nieuwegein. Nieuwegein is bekend om zijn centrale ligging in het land: omsloten door drie autosnelwegen is de gemeente uitstekend bereikbaar.

Dagje uit in Nieuwegein

In Nieuwegein is veel te doen voor jong en oud. Het Sport- en Evenementencomplex Merwestein heeft een subtropisch zwembad, vergaderzalen en een grote sporthal en evenementenhal. In stadstheater DE KOM kunt u het hele jaar door diverse voorstellingen bezoeken.

U kunt Nieuwegein ook ontdekken door een van de vele wandel- en fietstochten te volgen. Volg de waterroute of de kastelenroute en ontdek de mooiste plekjes van Nieuwegein. Bent u niet bang om nat te worden? Huur dan een kano en maak een tocht over de IJssel of de Lek. Kinderen kunnen zich prima vermaken op kinderboerderij IJsselstee.

Goedkoop tanken in Nieuwegein

In Nieuwegein tankt u met uw UnitedConsumers tankkaart met korting bij tankstations Total Oudegein, OK De Knoest en Shell Nieuwegein. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze eenvoudig online aan en u kunt voortaan ook tanken met korting!

Vraag de tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Utrecht ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof