Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Nieuwleusen

Over Nieuwleusen

De plaats Nieuwleusen is officieel geen eigen plaats meer. Een deel van de gemeente is aangesloten bij de gemeente Dalfsen een ander deel is inmiddels bij Zwolle gevoegd. Nieuwleusen ligt in de provincie Overijssel. Nieuwleusen is voornamelijk bekend van de fietsenindustrie die voortkwam uit de in Nieuwleusen gevestigde fietsenfabriek van Union. Na een brand in de fabriek van Union en het faillissement van het bedrijf, is er nog steeds veel industriële bedrijvigheid in Nieuwleusen, zoals op het industrieterrein De Rellocate.

Bezienswaardigheden in Nieuwleusen

Na het 350 jarig bestaan van de plaats Nieuwleusen is in het centrum van het plaatsje het museum Palthehof opgericht. Hier kunt u terecht voor een kijkje in het heden en verleden van Nieuwleusen. Naast de vaste en wisselende tentoonstellingen, is er ook een grammofoonmuseum, waar oude platen te beluisteren zijn.

De Massier molen in Nieuwleusen is een beschermd monument. In 2008 werd de renovatie van de Nieuwleuser windmolen afgerond en in 2009 werd de molen weer in gebruik genomen. De Massier molen is een populaire locatie voor trouwfeesten en trouwfoto’s.

Goedkoop tanken in Nieuwleusen

Er zijn geen deelnemende tankstations in Nieuwleusen waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof