Goedkoop tanken in Nijkerk

Over Nijkerk

In het westen van de provincie Gelderland ligt de gemeente Nijkerk met 40.000 inwoners. Nijkerk betekent ‘Nieuwe kerk’, een verwijzing naar de kerk die in de 13e eeuw gesticht werd als dochterkerk van de kerk van Putten. In 1421 werd de ‘nije kerk’ verwoest, waarna in 1461 de Grote Kerk gebouwd werd.

Dagje uit in Nijkerk

In Nijkerk vindt u altijd iets te doen voor een leuk dagje uit. Een historische stadswandeling door het centrum bijvoorbeeld, of een bezoekje aan het Stroomgemaal Hertog Reijnout. De natuurliefhebber kan gebruik maken van de vele wandel- en fietsroutes die in de prachtige omgeving uitgezet zijn. Ook de watersporter komt aan zijn trekken bij recreatiegebied Nieuw Hulckesteijn, waar u ook de jachthaven van Nijkerk vindt. Nieuw Hulckesteijn is genoemd naar een kasteel dat in de omgeving van het huidige Nijkerk langs de Zuiderzee lag. Inmiddels is het kasteel helemaal onder water verdwenen. Het Atlantis van Nederland.

Parkeren in Nijkerk

In het centrum van Nijkerk kunt u tegen betaling uw auto parkeren. Rond het centrum loopt de P-route, zodat u altijd snel een parkeerplaats vindt. Nijkerk beschikt over een parkeergarage en drie grotere parkeerterreinen.

Goedkoop tanken in Nijkerk

Met uw UnitedConsumers tankkaart tankt u met korting bij Shell Nijkerk aan de Van Middachtenstraat. U kunt hier diesel, benzine en lpg tanken. Het station is van maandag tot en met zondag geopend.

Vraag de tankkaart aan >>

U kunt ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof