Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Nijmegen

Over Nijmegen

Nijmegen ligt in het zuiden van de provincie Gelderland en telt ongeveer 166.000 inwoners. Al ruim 2000 jaar is Nijmegen een aantrekkelijke woonplaats. De stad is daarmee ook de oudste stad van Nederland.

Tijdens het Romeinse Rijk was Nijmegen onderdeel van de grens tussen het Romeinse Rijk en de verschillende Germaanse gebieden. Op een heuvel aan de Waal was een groot Romeins fort gebouwd. Er worden nog regelmatig Romeinse spullen gevonden bij opgravingen. Ook in de Middeleeuwen en daarna was Nijmegen een belangrijke stad. In 1940 was Nijmegen de eerste Nederlandse stad die in handen van de Duitsers viel. In september 1944 werd er tijdens operatie Market Garden hard gevochten in en rondom de stad.

Dagje uit in Nijmegen

Bij een bezoek aan Nijmegen kunt u cultuur, geschiedenis en natuur prima combineren. Door de hele stad zijn sporen van de Romeinse geschiedenis te vinden. Bezoek ook de monumentale Sint-Stevenskerk, het stadhuis of kasteel Het Valkhof. Nijmegen is de geboorteplaats van veel bekende Nederlanders. Onder anderen Jeroen van der Boom, Frank Boeijen, Daphne Deckers en Sieneke zagen er het levenslicht.

Ieder jaar staat Nijmegen weer een aantal dagen in de spotlights tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Dit wandelevenement bestaat al sinds 1909. Met 306 deelnemers, waaronder slechts 10 burgers, startte de tocht die door de Nederlandse Bond voor Lichamelijke Opvoeding werd georganiseerd. Nu is de Vierdaagse uitgegroeid tot een evenement met tienduizenden deelnemers uit ruim 70 landen.

Parkeren in Nijmegen

In het centrum van Nijmegen geldt betaald parkeren. De stad beschikt over een groot aantal parkeerterreinen en parkeergarages. Goedkoper parkeren? Parkeer uw auto dan op het transferium P+R Waalsprinter of Centraal Station.

Goedkoop tanken in Nijmegen

U kunt met korting tanken in Nijmegen bij de volgende tankstations:

A
Hatertseweg 340
6533GP NIJMEGEN
B
Molenweg 119
6543VA NIJMEGEN
C
Tooropstraat 7
6521NH NIJMEGEN
D
Stationsstraat 27
6715AA NIJMEGEN
E
Neerbosscheweg 700
6545BW NIJMEGEN

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof