TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Nijverdal

Over Nijverdal

Als onderdeel van de gemeente Hellendoorn, ligt het Overijsselse plaatsje Nijverdal op een centrale plaats in de provincie Overijssel. Nijverdal ligt op de weg van Almelo naar Zwolle, op de kruising van de rivier de Regge en op de grens tussen Twente en Salland.

Bezienswaardigheden in Nijverdal

Ten zuiden van Nijverdal ligt het heuvelachtige gebied de Holterberg. De top van de Holterberg vormt een belangrijk knooppunt in Nederlands bekendste wandelroute: Het Pieterpad. Buiten de heidevelden en naaldbossen is de Holterberg bekend om zijn korhoenders. Op de Holterberg is verder nog een Canadese begraafplaats te vinden, een stukje Canadees grondgebied waar 1500 militairen liggen die zijn gesneuveld tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Evenementen in Nijverdal

Het belangrijkste evenement van Nijverdal is het jaarlijks terugkerende festival Straatmakend Straattheater. Een cultureel evenement dat in het teken staat van nijverheid, gecombineerd met muziek en andere feestelijkheden in het centrum van Nijverdal.

Goedkoop tanken in Nijverdal

In Nijverdal kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Esso Olthof. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Overijssel ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations