Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Nistelrode

Over Nistelrode

Nistelrode is een dorp in de gemeente Bernheze in de provincie Noord-Brabant. Het plaatsje heeft ongeveer 6.000 inwoners en staat bekend om de jaarlijkse Pinksterfeesten. De naam was in de 13e eeuw ‘Nysterle’ wat verwijst naar een bosrijk gebied. Ergens in de 15e eeuw is het veranderd in Nistelrode wat doet denken aan het rooien van bomen. Het valt dus te raden wat er in de tussentijd is gebeurd.

Bezienswaardigheden in Nistelrode

Op en om het raadhuisplein in Nistelrode zijn veel schilderachtige cafeetjes en oude boerderijen te bewonderen. In veel van deze panden zitten tegenwoordig gezellige horecagelegenheden en dit is dan ook dé plaats om in Nistelrode een terrasje te pakken. Er zijn in het centrum ook een aantal objecten te vinden gerelateerd aan de kunstschilder Piet Mondriaan. Mondriaan verbleef in 1904 regelmatig in café Tramstation om tot rust te komen.

Evenementen in Nistelrode

Hét evenement van Nistelrode zijn de Pinksterfeesten. Tijdens dit drie dagen durende evenement vindt onder andere een braderie plaats om de Nisseroise ondernemers te promoten. Voor kinderen is er ook genoeg te doen op een van de vele gratis kinderattracties. Of ze dus wild springen in een luchtkasteel of ademloos luisteren naar het kindertheater. U heeft geen kind aan ze. Voor de sportievelingen onder ons wordt er jaarlijks de pinksterloop georganiseerd. Deze loop is vrij toegankelijk en er is keuze uit verschillende afstanden.

Goedkoop tanken in Nistelrode

Er zijn geen deelnemende tankstations in Nistelrode waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof