Goedkoop tanken in Noordwijk

Over Noordwijk

Noordwijk is een Zuid-Hollandse badplaats met ongeveer 26.000 inwoners. Het dorp bestaat uit twee kernen: Noordwijk aan Zee en Noorwijk-Binnen.

Noordwijk aan Zee is de kern met een lange kuststrook van ongeveer 13 kilometer. Op het strand worden regelmatig activiteiten georganiseerd en natuurlijk kunt u heerlijk op het strand gaan liggen. Noordwijk-Binnen heeft nog de rust van voorbije tijden en is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Het is dus de moeite waard om beide kernen te verkennen.

Evenementen in Noordwijk

Gedurende de zomer wordt er bijna dagelijks iets georganiseerd in Noordwijk. Dit varieert van markten, folklore en muziekoptredens tot sportevenementen.
Ook in de winter zijn er verschillende evenementen in Noordwijk. Zo wordt er op Oudejaarsavond een groot vuurwerk afgestoken in het dorp. De volgende ochtend vindt op het strand van Noordwijk de traditionele Nieuwjaarsduik plaats. Een paar honderd mensen nemen dan een frisse duik in de Noordzee.

Goedkoop tanken in Noordwijk

In Noordwijk kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation Texaco Abswoude. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof