Contact
Mijn UnitedConsumers

Oosterhout

Over Oosterhout

Oosterhout is een stad in Noord-Brabant tussen Tilburg en Breda. Oosterhout heeft ongeveer 55.000 inwoners. De plaats stamt al uit de prehistorie, waarin het een kleine nederzetting was. Nu is het een levendige stad met een winkelcentrum en markt met veel terrassen en cafés.

Bezienswaardigheden Oosterhout

Oosterhout heeft diverse bezienswaardigheden die u niet kunt missen wanneer u in deze stad bent. De Slotjes zijn één van de bekendste bezienswaardigheden van Oosterhout. De nog bestaande Slotjes liggen aan de Ridderstraat en de Slotlaan en zijn van de buitenkant te bezichtigen. Vroeger woonde hier de elite van Oosterhout met enkele personen van adel. Een andere bezienswaardigheid is de Slotbossche Toren, de ruïne van Kasteel Strijen.

Liefhebbers van historische woonhuizen kunnen terecht op de Markt en de Heuvel, waar historische woonhuizen uit de zeventiende eeuw staan. De Heilige Driehoek van Oosterhout is ook een bezichtiging waard, dit zijn drie abdijen: het Sint-Catharinadal, de Onze-Lieve-Vrouweabdij en de Sint-Palusabdij. Daarnaast heeft Oosterhout zeven kerken, met de oudste kerk op de markt uit de zeventiende eeuw. Tenslotte zijn er nog enkele musea te bezoeken, waaronder het Museum Oud-Oosterhout, met miniatuurhuisjes van Oosterhout in de jaren rond 1900.

Goedkoop tanken in Oosterhout

U kunt met korting tanken in Oosterhout bij de volgende tankstations:

A
Europaweg 15
4904SH OOSTERHOUT

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof