TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Oostzaan

Oostzaan is een dorp in de Zaanstreek, gelegen in de provincie Noord-Holland. Oostzaan behoort tot een van de oudste dorpen van de Zaanstreek. Zo oud zelfs, dat het dorp vroeger een rol speelde in de scheepvaart van onder andere de VOC. Ze had zelfs een eigen zeerover: Claes Gerritszoon Compaan. Hij veroverde schepen in de zeeën in de Nederlanden tot in de Cariben toe.

Bezienswaardigheden in Oostzaan

Misschien een leuk weetje is dat de familie Heijn, bekend van de grote supermarktketen Albert Heijn, uit Oostzaan komt en hier hun eerste kruidenierswinkeltje heeft gehad. Op de Zaanse Schans kunt u dit kleine winkeltje nog bewonderen.

In de Kerkbuurt vindt u nog enkele oude woningen, waaronder het 18e eeuwse houten huis op nummer 27. Aan het Zuideinde vindt u het voormalige weeshuis, waarin alleen wezen die in Oostzaan waren geboren mochten wonen. Het witte pand met de indrukwekkende ingang dient nu als woonhuis.

Goedkoop tanken in Oostzaan

In Oosthuizen kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Avia Oostzaan. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations