Goedkoop tanken in Opmeer

Opmeer is een dorp en gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente bestaat uit acht kleine dorpjes: Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, De Weere, Wadway, Zandwerven en Gouwe.

Bezienswaardigheden in Opmeer

In Hoogwoud, een dorpje vlakbij het dorp Opmeer, vindt u Museumboerderij West-Frisia. In deze boerderij ervaart u hoe het leven van veeboeren was vanaf 1857. U vindt hier een collectie typische gebruiksvoorwerpen uit verschillende tijden.

In Wadway, een ander dorpje vlakbij Opmeer, vindt u Theaterkerk Wadway. De Magdalena Kerk, zoals deze kerk heet, is in 1547 gebouwd. Sinds 1966 huisvest deze kerk een theater waar vele artiesten optreden.

Evenementen in Opmeer

Elk jaar op de eerste zaterdag in september wordt er een grote jaarmarkt gehouden in het centrum van Opmeer en Spanbroek. Rondom deze markt worden vele festiviteiten georganiseerd. Daarnaast vindt op Tweede Kerstdag de jaarlijkse Kerstcross plaats: een hardloopwedstrijd op een zwaar parcours. Bezoekt u Opmeer liever in de zomer, dan kunt u ook de jaarlijkse Landbouwtentoonstelling en het Zomerpopfestival bezoeken.

Goedkoop tanken in Opmeer

In Opmeer kunt u goedkoop tanken met korting met de tankkaart van UnitedConsumers bij tankstation Avia Oostzaan. Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag een tankkaart aan >>

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:


> Alles over tanken en brandstof