Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken in Otterlo

Over Otterlo

In het midden van Gelderland ligt het dorp Otterlo met ongeveer 2.000 inwoners. In 2005 werd het 1150-jarig bestaan van het dorp gevierd.

Dagje uit in Otterlo

In Otterlo bevindt zich een van de ingangen van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Dit park is 5.400 hectare groot en biedt plaats aan cultuurhistorische elementen, architectuur en beeldende kunst. Ieder jaar bezoeken zo’n 600.000 mensen het park. Het park biedt de wandelaar en fietser onbeperkte mogelijkheden. U kunt gratis gebruik maken van de witte fietsen in het park, en als wandelaar bent u niet gebonden aan de paden.

Dat de Veluwe inspireert, blijkt wel uit het Suske en Wiske album ‘Verraad op de Veluwe’, dat in 2004 verscheen. Andere vormen van kunst zijn te vinden in het Kröller-Müller museum, waar de kunstcollectie van mevrouw Kröller-Müller te bezichtigen is. In Otterlo vindt u ook een aantal rijksmonumenten. De Nederlands Hervormde kerk uit de 14e eeuw en het Jachthuis, de tuin en de bakstenen toegangstrap van kasteel Sint Hubertus zijn onder andere aangewezen als monument.

Goedkoop tanken in Otterlo

Er zijn geen deelnemende tankstations in Otterlo waar u kunt tanken met korting.

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Gelderland ook goedkoop tanken in:


Alles over tanken en brandstof