TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Oud-Beijerland

Over Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is een Zuid-Hollandse gemeente met ongeveer 24.000 inwoners. Het dorp heeft een regionale functie en is gelegen aan het Spui.

Evenementen in Oud-Beijerland

Jaarlijks is er een klassiek concert in het centrum van Oud-Beijerland ‘Raadhuis Klassiek’ genoemd. Het orkest dat dit concert organiseert bestaat uit leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Aansluitend worden er twee culturele weken met veel activiteiten georganiseerd.

Begin juni worden in Oud-Beijerland ‘De Parkdagen’ georganiseerd. Als u van muziek, dans, kunst en workshops houdt is dit weekend voor u een aanrader. Het gehele weekend is er veel te zien en te doen en beide dagen worden afgesloten met een spetterend slotconcert. Strijk dus heerlijk neer op een picknickkleed of op het grootste terras van Oud-Beijerland en geniet van de zomerse activiteiten. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Een uitje voor het hele gezin dus.

Goedkoop tanken in Oud-Beijerland

In Oud-Beijerland kunt u goedkoop tanken met uw UnitedConsumers tankkaart bij tankstation BP Oud-Beijerland. Heeft u nog geen tankkaart? Vraag deze dan eenvoudig online aan!

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Zuid-Holland ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations