TopImage
Tanken met korting

Goedkoop tanken in Oud Gastel

Over Oud Gastel

Het Noord-Brabantse Oud Gastel is een dorp van ongeveer 6.500 inwoners in het westen van Brabant. In de pittoreske dorpsstraat met markante trap-, klok- en torengevels is eveneens een moderne winkelpassage te vinden. De markt biedt u vanaf een terrasje een uitstekend uitzicht op de neogotische Laurentiuskerk.

Evenementen in Oud Gastel

In het weekend na Pasen wordt er in Oud Gastel een wielerronde en een Vlaamse kermis georganiseerd. Zo is er voor iedereen wel iets te doen dit weekend.
Door het hele jaar vinden in Oud Gastel meerdere sportspektakels plaats. Zo worden er naast de jaarlijkse wielerronde ook een triatlon, een Pekkercross veldloop, een beachsoccertoernooi en een volleybaltoernooi georganiseerd.

Aan het einde van de zomer vindt er in Oud Gastel een speciaal evenement plaats, ‘Glij ‘m in de Vliet’. Dit waterspektakel wordt geregeld door de KPJ-vereniging en doet denken aan een aflevering van Te land, ter zee en in de lucht.

Goedkoop tanken in Oud Gastel

Zoekt u een tankstation waar u goedkoop kunt tanken in Oud Gastel? Bij Jora Oud Gastel aan de Standertmolen kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart goedkoop tanken met korting.

Vraag een tankkaart aan >>

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u in Noord-Brabant ook goedkoop tanken in:


> Alles over tanken en brandstof

Bespaar jaarlijks tot € 50,00 door tanken met korting!

  • Garantie 1: u betaalt nooit te veel
  • Garantie 2: altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed
  • Korting op alle brandstoffen
  • Bespaar jaarlijks tot € 50,00
  • Tanken bij ruim 600 tankstations